Obiteljske kuće

Cool Green Plus sustav Cool Green sustav Blue sustav
Molimo odaberite svoje rješenje:
Obiteljske kuće
belaria_sh_web.jpg
Belaria

Dizalica topline učina od 4.8 to 11.4 kW, modulirajući rad te izvedba u split-sustavu za nove zgrade i renovirane prostore.
Učina od 4.8 do 11.4 kW,
Energetski razred: A++ ili A+++» Saznajte više

thermalia_compact_m_hg_0511_1354.jpg
Thermalia

no content

homevent_rs-250_web.jpg
HomeVent

Patentirani sustav regulirane kućne ventilacije s povratom topline i vlage koji osigurava optimum svježeg zraka i zdravu unutarnju klimu prostora.
Protok zraka: 200 do 600 m3 / h
Povrat topline: do 85%
Povrat vlage: do 91%» Saznajte više

Solarni termalni kolektor UltraSol2_2020_presjek
UltraSol 2

Pločasti solarni kolektor dizajniran za zagrijavanje potrošne tople vode, podršku centralnom grijanju i grijanju bazena.

Solar Keymark: Da
Učinkovitost η0: 81,7%
Ukupna površina: 2,53 m2 » Saznajte više

multival_5282_hg-1.jpg
MultiVal

Spremnik za bivalentno zagrijavanje

Sadržaj: 300 do 2000 l
Toplinska izolacija: do 120 mm:
Pločasti kolektori do 36 m2 » Saznajte više


Uz vrhunsko Cool Green Plus rješenje možete pretvoriti svoj dom u pravu malu toplanu koja pokriva veliki dio energetskih potreba koristeći upravo održive, ekološke i čiste izvore energije, poput okolnog zraka ili sunca.

Uz Cool Green Plus sustav dobivate:

Sustavno rješenje s jednom regulacijom
  • Visoko učinkovitu Belaria® SRM dizalicu topline zrak/voda s funkcijom hlađenja.
  • Ultra tanke i lagane solarne kolektore s dokazanom učinkovitosti i KeyMark certifikatom. Modernog dizajna i s anti-reflektirajućim slojem, ovi kolektori su spremni za ugradnju na bilo koji krov.
  • Kompaktan i učinkovit MultiVal spremnik za potrošnu toplu vodu.
  • HomeVent® ventilacijsku jedinicu koja osigurava ventiliran dom 24/7 te 20-30% uštede troškova grijanja.
  • Pametan i jednostavan TopTronicE® sustav upravljanja koji možete pratiti online i na daljinu.

Zrak koji udišemo


Više od 80% vremena provodimo u zatvorenim prostorima, a udišemo 15.000 - 20.000 puta na dan. Znate li da je onečišćenje zraka u zatvorenom prostoru i do 100 puta gore nego ono na otvorenom? Sitne čestice i bakterije koje se nalaze u kućnom zraku mogu uzrokovati različite alergijske reakcije ili neke druge tegobe, poput glavobolja. Ako Vaša djeca pate od alergija ili astme, dobra ventilacija je ključna za Vaš novi dom. Također, uz nju ćete izbjeći prašinu, insekte, vanjsku buku i probleme s vlagom.

Kontrolirajte Vaše potrebe

TopTronic®E regulacija

Više od 30% kućnog budžeta odlazi upravo na grijanje. Sada je dovoljan samo klik mišem kako biste definirali željeno vrijeme i dobili pristup povijesti Vaše potrošnje. Tako ćete uvijek imati na dohvat ruke pregled svih Vaših troškova energije. Možete kontrolirati grijanje i putem pametnog telefona kako biste ga prilagodili dnevnoj ili tjednoj rutini - štedeći tako energiju tijekom dana, a istovremeno uživajući u toplini navečer.

Rješenja kojima možete vjerovati


Preko 500,000 ljudi ukazalo nam je svoje povjerenje. Neki od njih odlučili su podijeliti svoja pozitivna iskustva, uz praktične savjete o tome što je primjenjivo u njihovim domovima, a što nije. Pogledajte što su nam otkrili!

Sa svoje dvoje djece, obitelj Frank izgradila je dom iz snova, a pri tome im je uvelike pomogla HomeVent kućna ventilacija. Iako su prozori zatvoreni cijeli dan, obitelj uživa u ugodnom i svježem zraku - bez komaraca, čestica prljavštine, neugodnog propuha ili vanjske buke. Kao pravi Nijemac, gospodin Frank je posebno vodio računa o troškovima te je sada i više nego zadovoljan.

Istaknute reference

Interijer


Kakva je sada kvaliteta zraka u kućama naših kupaca?
Je li kućna ventilacija eliminirala otvaranje prozora?
Kolike su stvarne operativne uštede troškova prema iskustvu naših klijenata?

Saznajte koja su sustavna rješenja ugrađena u kuće poput Vaše te odaberite ono koje najbolje odgovara Vašim potrebama. Dizalica topline, plinski ili uljni kotao? Pronađite primjere ekoloških i ekonomičnih sustavnih rješenja. Pogledajte odmah!

 
Zatvorite

Više informacija


Kolačići

Kolačić je mali dio teksta poslanom vašem pregledniku preko web stranice koju posjećujete. On pomaže web stranici da zapamti informacije o Vašoj posjeti, kao npr. željeni jezik ili ostala podešavanja. Time Vaš sljedeći posjet stranici čini korisnijim za Vas. Kolačići u tome igraju važnu ulogu. Bez njih upotreba weba može biti vrlo frustrirajuće iskustvo.


Uvjeti uporabe

Izjava o privatnosti

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Korištenjem naših usluga, suglasni ste našem korištenju kolačića.
1/15
 
« natrag

test