Cabin Slim

Generator topline za vanjsku ugradnju Cabin Slim

Kompletno postrojenje grijanja za vanjsku ugradnju, za integraciju u postojeće sustave grijanja prilikom rekonstrukcije grijanja, ali i za novogradnju. Idealno za velike zgrade, industrijske objekte i komercijalne zgrade.

Sustav samostojećeg  generatora topline Cabin Slim sadrži sve elemente potrebne za proizvodnju topline, spremne za uporabu i ugrađene u već pripremljenu konstrukciju koja je maksimalno zaštićena od vremenskih utjecaja, poput kiše ili snijega.

Kompaktna i samostojeća konstrukcija Cabin Slim generatora topline, omogućuje postavljanje na idealno mjesto, neposredno uz zgradu ili na krov objekta. Zahvaljujući svojoj velikoj prilagodljivosti, višestrukoj namjeni i jednostavnosti uporabe, ovo rješenje pokazalo se kao idealan izbor mnogih arhitekata i kupaca.

Čist sustav izgaranja zahvaljujući jedinstvenom Ultraclean® plameniku
Patentirani aluFer® izmjenjivač topline
Maksimalna fleksibilnost zahvaljujući kompaktnoj i samostojećoj konstrukciji
Projektiranje, ugradnju, puštanje u pogon i održavanje osigurava Hoval
 
Zatvorite

Više informacija


Kolačići

Kolačić je mali dio teksta poslanom vašem pregledniku preko web stranice koju posjećujete. On pomaže web stranici da zapamti informacije o Vašoj posjeti, kao npr. željeni jezik ili ostala podešavanja. Time Vaš sljedeći posjet stranici čini korisnijim za Vas. Kolačići u tome igraju važnu ulogu. Bez njih upotreba weba može biti vrlo frustrirajuće iskustvo.


Uvjeti uporabe

Izjava o privatnosti

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Korištenjem naših usluga, suglasni ste našem korištenju kolačića.