Obiteljske kuće - odabir sustavnog rješenja: GRIJANJE, TOPLA VODA, VENTILACIJA

Cool Green Plus sustav Cool Green sustav Blue sustav
Molimo odaberite svoje rješenje:
Obiteljske kuće - odabir sustavnog rješenja
ultragas2-230_doppelkessel_2020_schnitt.jpg
UltraGas® 2

Plinski kondenzacijski kotao s patentiranim TurboFer®  izmjenjivačem topline s najvećom iskoristivosti i učinkovitosti.

Raspon učina: 125 do 3100 kW
Učinkovitost: do 109,2 %
Smanjenje emisije CO2: do 90 tona/godišnje» Saznajte više

homevent_rs-250_web.jpg
HomeVent

Patentirani sustav regulirane kućne ventilacije s povratom topline i vlage koji osigurava optimum svježeg zraka i zdravu unutarnju klimu prostora.
Protok zraka: 200 do 450 m3 / h
Povrat topline: do 85%
Povrat vlage: do 91%» Saznajte više

multival_weiss_5293_var_neu.jpg
MultiVal

Spremnik za bivalentno zagrijavanje

Sadržaj: 300 do 2000 l
Toplinska izolacija: do 120 mm:
Pločasti kolektori do 36 m2 » Saznajte više

Solarni termalni kolektor UltraSol2_2020_presjek
UltraSol 2

Pločasti solarni kolektor dizajniran za zagrijavanje potrošne tople vode, podršku centralnom grijanju i grijanju bazena.

Solar Keymark: Da
Učinkovitost η0: 81,7%
Ukupna površina: 2,53 m2» Saznajte više

Ako imate plinski priključak, onda je Blue sustav pravo rješenje za Vas. Izuzetno ekonomično rješenje s minimalnom potrošnjom energije zahvaljujući plinskom kondenzacijskom kotlu i ultra tankim solarnim kolektorima. Uz ovaj sustav možete zaboraviti visoke troškove energije.

Uz Blue sustav dobivate:

Hoval Blue sustavno rješenje
  • Visoko učinkovit i ekološki prihvatljiv plinski kondenzacijski kotao, s niskim troškovima rada.
  • Ultra tanke i lagane solarne kolektore s dokazanom učinkovitosti i KeyMark certifikatom. Modernog dizajna i s anti-reflektirajućim slojem, ovi kolektori su spremni za ugradnju na bilo koji krov.
  • Kompaktan i učinkovit spremnik za potrošnu toplu vodu.
  • HomeVent® ventilacijsku jedinicu koja osigurava ventiliran dom 24/7 te 20-30% uštede troškova grijanja.
  • Pametan i jednostavan sustav upravljanja koji možete pratiti online i na daljinu.

Izravno koristite solarnu energiju za grijanje uz zajamčene uštede i do 30%

30-.jpg
Sve do sada su toplinski solarni kolektori uglavnom korišteni za pripremu potrošne tople vode koja se pohranjivala u spremniku tople vode. Korištenjem Hovalove napredne tehnologije, višak solarne energije prenosi se izravno u kotao te se koristi i za dogrijavanje objekta. Tako se povećava razina energetske učinkovitosti na A ++ uz niže energetske i investicijske troškove. Jedinstveno rješenje za obiteljske kuće, novogradnju i renovacije.

Zrak koji udišemo

Više od 80% vremena provodimo u zatvorenim prostorima, a udišemo 15.000 - 20.000 puta na dan. Znate li da je onečišćenje zraka u zatvorenom prostoru i do 100 puta gore nego ono na otvorenom? Sitne čestice i bakterije koje se nalaze u kućnom zraku mogu uzrokovati različite alergijske reakcije ili neke druge tegobe, poput glavobolja. Ako Vaša djeca pate od alergija ili astme, dobra ventilacija je ključna za Vaš novi dom. Također, uz nju ćete izbjeći prašinu, insekte, vanjsku buku i probleme s vlagom.

Kontrolirajte Vaše potrebe

TopTronic® E regulacija

Više od 30% kućnog budžeta odlazi upravo na grijanje. Sada je dovoljan samo klik mišem kako biste definirali željeno vrijeme i dobili pristup povijesti Vaše potrošnje. Tako ćete uvijek imati na dohvat ruke pregled svih Vaših troškova energije. Možete kontrolirati grijanje i putem pametnog telefona kako biste ga prilagodili dnevnoj ili tjednoj rutini - štedeći tako energiju tijekom dana, a istovremeno uživajući u toplini navečer.

Rješenja kojima možete vjerovati


Zaboravite visoke račune za vodu i plin. Uklonite neugodne mirise i ustajali zrak iz kuhinje, dnevne sobe ili pak kupaonice. Neka prašina koja uzrokuje alergijske reakcije te vanjska buka ostanu izvan Vašeg doma!

Preko 500,000 ljudi ukazalo nam je svoje povjerenje. Neki od njih odlučili su podijeliti svoja pozitivna iskustva, uz praktične savjete i analizu primjenjivosti rješenja. Pogledajte što nam je otkrila obitelj Ott te kako je kućna ventilacija utjecala na kvalitetu njihova života!

Istaknute reference

Primjer održive gradnje

Kakva je sada kvaliteta zraka u kućama naših kupaca?
Je li kućna ventilacija eliminirala otvaranje prozora?
Kolike su stvarne operativne uštede troškova prema iskustvu naših klijenata?

Saznajte koja su sustavna rješenja ugrađena u kuće poput Vaše te odaberite ono koje najbolje odgovara Vašim potrebama. Dizalica topline, plinski ili uljni kotao? Pronađite primjere ekoloških i ekonomičnih sustavnih rješenja. Pogledajte odmah!

1/15
 
« natrag

test