Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Cabin Slim u Hrvatskom savjetu za javno zdravstvo (Zabok)

Zavod za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije osnovan je 1. lipnja 1996. godine i kao takav ima ključnu ulogu u očuvanju i unaprjeđenju zdravlja. Zahvaljujući organiziranim javno zdravstvenim aktivnostima omogućena je bolja promocija zdravlja, edukacija o sprječavanju bolesti, zaštiti okoliša, kao i poboljšanju ukupne kvalitete života.

Preseljenjem dijela djelatnosti Zavoda u novi, daleko adekvatniji i opremljeniji prostor u Zaboku, ukupne površine od 1.250 četvornih metara, bilo je potrebno naći adekvatno rješenje za grijanje i pripremu potrošne tople vode. Kako zbog obima sadržaja i specifičnosti opreme nije bilo dodanog prostora za kotlovnicu, energetski učinkovit sustav postignut je kroz prilagođeno rješenje Cabin Slim za vanjsku ugradnju

Posebnost ovog rješenja je u jedinstvenoj kabini koja se može postaviti bilo gdje te je u konkretnom primjeru postavljena upravo na terasu same zgrade. Cjelokupni sustav je jednostavan za ugradnju i upravljanje, zaštićen od neželjenih vanjskih utjecaja, a dodatna prednost je pametna regulacija na daljinu. Instalacija koja zajamčeno štedi vrijedne resurse i novac.

Pogledajte ostale reference

Zatražite savjet Hoval stručnjaka o najboljem rješenju za vašu investiciju

 

 
Zatvorite

Više informacija


Kolačići

Kolačić je mali dio teksta poslanom vašem pregledniku preko web stranice koju posjećujete. On pomaže web stranici da zapamti informacije o Vašoj posjeti, kao npr. željeni jezik ili ostala podešavanja. Time Vaš sljedeći posjet stranici čini korisnijim za Vas. Kolačići u tome igraju važnu ulogu. Bez njih upotreba weba može biti vrlo frustrirajuće iskustvo.


Uvjeti uporabe

Izjava o privatnosti

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Korištenjem naših usluga, suglasni ste našem korištenju kolačića.