Gospodarska škola Varaždin

Temelji Gospodarske škole nastali su prije skoro 171 godinu, a danas je jedna od značajnijih ustanova za obrazovanje i odgoj budućih mladih naraštaja. Kako bi modernizirali sportsku dvoranu te osigurali efikasnu ventilaciju i grijanje objekta, bilo je potrebno ugraditi nove ventilacijske jedinice.

Za pokrivanje cjelokupne površine od 1.200 m² ugrađena su tri TopVent CAU-9/A uređaja koji ostvaruju minimalnu cijenu održavanja. Hovalovi stručnjaci odabrali su tri uređaja za dobavu optimalne količine svježeg zraka (maksimalno 20.000 m3/h) vođenih s Hoval DigiNet 5 sustavom upravljanja u jednoj zoni, te s jednostavnim održavanjem koje se vrši s krovne strane. Zahvaljujući ovom rješenju dosegnuta je visoka efikasnost u dobavi svježeg zraka, pokrivenost cjelokupne površine dvorane grijanjem i svježim zrakom, kao i niski troškovi održavanja uz automatski rad uređaja prema željenom programu i načinima rada.

Konačno je stvoreno optimalno i zdravo okruženje u kojem učenici mogu bezbrižno uživati u različitim sportskim aktivnostima, organizirati sportska natjecanja te postizati izvanredne rezultate uz kontinuirani osjećaj svježine i idealnu klimu. Na kraju, ono najvažnije je upravo osmjeh na dječjim licima :)


Pogledajte ostale reference

Zatražite savjet Hoval stručnjaka o najboljem rješenju za vašu investiciju

 
 
Zatvorite

Više informacija


Kolačići

Kolačić je mali dio teksta poslanom vašem pregledniku preko web stranice koju posjećujete. On pomaže web stranici da zapamti informacije o Vašoj posjeti, kao npr. željeni jezik ili ostala podešavanja. Time Vaš sljedeći posjet stranici čini korisnijim za Vas. Kolačići u tome igraju važnu ulogu. Bez njih upotreba weba može biti vrlo frustrirajuće iskustvo.


Uvjeti uporabe

Izjava o privatnosti

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Korištenjem naših usluga, suglasni ste našem korištenju kolačića.