Hoval i Kraljica Elizabeta II

Kraljevska obitelj Velike Britanije oslanja se na kvalitetu, pouzdanost i naklonjenost okolišu branda Hoval.

Sustav kondenzacijskih kotlova UltraGas osigurava toplinu radionicama, skladištima i Prijemu kraljevske palače Hampton Court u Ujedinjenom kraljevstvu. Ključni čimbenik odabira tehnologije je potreba osiguranja sustava visokih svojstava, te ažurnog sustava grijanja s preciznom regulacijom, s osiguranjem konstantne temperature od 16 ºC u svim unutrašnjim prostorijama. Da bi se tijekom upotrebe postigla maksimalna učinkovitost i pouzdanost opreme, za dvorac je odgovorna Hoval tehnička podrška od trenutka puštanja u pogon.

Kraljevska palača smanjuje troškove energije

Ne samo da rješenje iz Hovala osigurava pouzdanu i konstantnu opskrbu toplinskom energijom, nego i donosi uštedu od £ 4,000 (€ 4,650) na godinu. Kao šećer na kraju za tehničkog direktora Darrena Kinga, Hovalovi UltraGas kotlovi imaju ultra nisku emisiju CO2.

Hoval proizvodi nisu cijenjeni samo od strane Kraljevske obitelji, već i od dobro poznatog nogometnog kluba Manchester City-ja i najstarijeg vojnog zrakoplovstva u svijetu: Kraljevskog ratnog zrakoplovstva. Razlog? Hoval je među vodećima u svom području, nudi sveobuhvatna i napredna rješenja, optimalno korištenje izvora energije i doprinosi zaštiti prirode.

Pogledajte ostale reference>>

Zatražite savjet Hoval stručnjaka o najboljem rješenju za vašu investiciju>>