Radin Grupa

Radin print kao jedna od najvećih tiskara u regiji posjeduje prestižni certifikat ISO 12647-2 PROZESS STANDARD OFFSETDRUCK što potvrđuje vrhunsku kvalitetu usluge. Uz aktivno praćenje najnovijih grafičkih tehnologija i ugradnju novih rješenja u proizvodne procese, javila se i potreba za ugradnjom kvalitetnog sustava ventilacije za još ugodnije radno okruženje i smanjenje ukupnih troškova.

U sklopu modernizacije prostora koji obuhvaća površinu od 18.000 m2, za grijanje i hlađenje ugrađeni su uređaji za ventilaciju s visokom rekuperacijom energije. Hovalovi stručnjaci odabrali su 3 RoofVent LHKW jedinice s rekuperacijom od 65%, 9 TopVent MHK jedinica za dovod svježeg zraka te 5 TopVent MK jedinica za dovod svježeg zraka.

Zahvaljujući ovom rješenju postignuta je velika sigurnost u radu i ugodno radno okruženje, bez neugodnog osjećaja propuha ili nepotrebnih kanala koji zauzimaju dodatni dio prostora te narušavaju izgled interijera. Također, istovremeno je stvoren prostor za velike uštede energije rekuperacijom do 65% i malu slojevitost temperature uz Hoval Air Injector.
 

Pogledajte ostale reference

Zatražite savjet Hoval stručnjaka o najboljem rješenju za vašu investiciju

 
 
Zatvorite

Više informacija


Kolačići

Kolačić je mali dio teksta poslanom vašem pregledniku preko web stranice koju posjećujete. On pomaže web stranici da zapamti informacije o Vašoj posjeti, kao npr. željeni jezik ili ostala podešavanja. Time Vaš sljedeći posjet stranici čini korisnijim za Vas. Kolačići u tome igraju važnu ulogu. Bez njih upotreba weba može biti vrlo frustrirajuće iskustvo.


Uvjeti uporabe

Izjava o privatnosti

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Korištenjem naših usluga, suglasni ste našem korištenju kolačića.