UltraGas® plinski kondenzacijski kotao: Sada s učinom od 2300 kW

◄ Natrag na pregled svih članaka

Učinkovitost ekološki prihvatljive kondenzacijske tehnologije sada je još veća! Plinski kondenzacijski kotao Hoval UltraGas® (1000) ima povećan učin za čak 150 kW. Kao dvostruki kotao, novi UltraGas® (2300) postiže učin od impresivnih 2300 kW.

Kao jedan od vodećih proizvođača sustava za grijanje, ventilaciju, hlađenje i povrat topline, Hoval izvozi svoja rješenja u više od 50 zemalja. Uz pravi obiteljski duh i s više od 70 godina iskustva, svakodnevno inspiriramo izuzetnim rješenjima i tehnički naprednim proizvodima. Bez obzira tražite li odgovarajući sustav za sportske dvorane, škole, bolnice, ili pak veće poslovne zgrade i tvornice, uz Hoval dobivate ekološki prihvatljiv i pouzdan sustav grijanja visokih performansi.

Jedan od naših najprodavanijih proizvoda je UltraGas® plinski kondenzacijski kotao. Uz povećan učin od 1150 kW, upravo je ovaj kotao odličan izbor za komunalne i stambene zgrade koje trebaju jak i pouzdan izvor energije za mreže daljinskog grijanja. Kao dvostruki kotao s učinom od impresivnih 2300 kW Hoval UltraGas® lako može zagrijati i do 1.000 stanova.


Hoval UltraGas® (125-2300D)

Uz predmiješajući plamenik do veće učinkovitosti

Nije tako jednostavno povećati učinkovitost plinskog kondenzacijskog kotla. Hoval je ovdje ostvario komparativnu prednost u odnosu na konkurenciju zahvaljujući svojem Ultraclean® plinskom predmiješajućem plameniku. Kao jedini dobavljač, Hoval ugrađuje ovaj plamenik u kotlove većih snaga pa tako i u novi UltraGas® kotao (1150). Zahvaljujući predmiješajućem plameniku, izmjenjivač topline je vertikalno ugrađen, dok je kod ostalih dobavljača on položen vodoravno. Vertikalnom ugradnjom izmjenjivača topline postiže se veća učinkovitost, a uz predmiješajući plamenik istovremeno se smanjuju štetne CO2 emisije.

Ultraclean® predmiješajući plamenik

aluFer®: Kontinuirani razvoj već 25 godina

Izmjenjivač topline aluFer® je također vlastiti izum: u posljednjih 25 godina, Hoval neprestano radi na njegovoj optimizaciji. Ugrađuje se vertikalno, a poseban je i zbog materijala od kojih je izrađen - aluminij s unutarnje strane i nehrđajući čelik s vanjske strane garantira visoke performanse kotla. Štoviše, lamele uzrokuju peterostruko povećanje površine na strani ispušnih plinova, tako da više vodene pare kondenzira i samim time ostvaruje se još veći povrat topline.

Nije niti čudno da je Hovalov plinski kondenzacijski kotao tako isplativ u pogledu potrošnje plina, a istovremeno ekološki prihvatljiv. Pogledajte konkretan primjer: s učinom od 2000 kW, plinski kondenzacijski kotao UltraGas® godišnje potroši 400.000 m3 plina - što je oko 40 000 m3 manje u odnosu na nisko-temperaturne kotlove. Stoga je plinski kondenzacijski kotao oko 10% učinkovitiji od konkurencije! Povrh toga, godišnje proizvede oko 80 tona manje CO2.

Uvjerite se i Vi u snagu UltraGas® (1150) plinskog kondenzacijskog kotla. Javite nam se s povjerenjem i zatražite neobvezujuću ponudu već danas!

Autor
Marija Josipovic
 
Zatvorite

Više informacija


Kolačići

Kolačić je mali dio teksta poslanom vašem pregledniku preko web stranice koju posjećujete. On pomaže web stranici da zapamti informacije o Vašoj posjeti, kao npr. željeni jezik ili ostala podešavanja. Time Vaš sljedeći posjet stranici čini korisnijim za Vas. Kolačići u tome igraju važnu ulogu. Bez njih upotreba weba može biti vrlo frustrirajuće iskustvo.


Uvjeti uporabe

Izjava o privatnosti

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Korištenjem naših usluga, suglasni ste našem korištenju kolačića.