Najisplativije grijanje u izvedbi za vanjsku ugradnju

◄ Natrag na pregled svih članaka

Zamislite da možete odabrati grijanje koje štedi i do 30% energije, a jednostavno je za ugradnju, upravljanje i maksimalno fleksibilno u vezi prostornih zahtjeva. Zvuči predobro da bi bilo istinito, ali je moguće! Upoznajte Cabin Slim, samostojeće generatore topline za vanjsku ugradnju. 

Zašto ugraditi samostojeće generatore topline?

Jedinstvenost kompletnog postrojenja grijanja, koje sadrži sve elemente potrebne za proizvodnju topline, krije se u inovativnoj i kompaktnoj konstrukciji. Upravo ona omogućuje postavljanje izvora topline na idealnu lokaciju, bez brige da će nepovoljni vremenski uvjeti, poput kiše ili snijega, omesti rad ili prouzročiti kvar. Cabin Slim možete postaviti vani, neposredno uz zgradu, terasu objekta ili čak na krov - štedeći tako dragocjeni unutarnji prostor! Odaberite najisplativije grijanje za velike zgrade, komercijalne zgrade i industrijske objekte uz ugrađeni plinski kondenzacijski kotao.

 

Cabin Slim uz ugrađeni plinski kondenzacijski kotao

Kakva su iskustva korisnika s Cabin Slim sustavom?

„Zbog obima sadržaja i specifičnosti naše opreme, prostorno nikako nismo mogli uklopiti dodatnu kotlovnicu. Projektanti su nam tada predložili Cabin Slim rješenje za vanjsku ugradnju. Naprosto me oduševila ideja kabine koja se može postaviti bilo gdje! Ugrađeno rješenje nalazi se na terasi zgrade, na prvom katu, a sustavom jednostavno upravljamo zahvaljujući daljinskoj regulaciji. Fleksibilno rješenje koje štedi prostor, energiju i u koje se definitivno isplati investirati!“ Riječi su ovo Tomislava Jadana, ravnatelja Hrvatskog savjeta za javno zdravstvo u Zaboku.

Nekim klijentima velike probleme stvarale su stare plinske instalacije zbog nemogućnosti kontrole potrošnje, a samim time i znatno većih troškova energenata. Donosimo dio razgovora s Mirkom Grbinom, voditeljem investicija Hrvatskog Telekoma. Saznajte kakva su njegova iskustva s Cabin Slim grijanjem u telekomunikacijskoj tvrtki u Bjelovaru.
 

Zbog čega ste odabrali baš Cabin Slim rješenje? Koje njegove prednosti su Vas najviše osvojile?

Za Cabin Slim rješenje odlučio sam se zbog dobrih preporuka kolega u struci. Dodatna prednost bila je jednostavna kontrola potrošnje energenata, kao i mogućnost preseljenja cjelokupnog sustava na drugu lokaciju.
 

Kolike su uštede energije u odnosu na prije? Da li jednostavno upravljate sustavom kontrole?

Uz TopTronic® E sustav kontrole upravljanje je krajnje jednostavno. Možete lagano pratiti i optimizirati potrošnju te tako uštedjeti i do 30% energije.
 

Da li biste preporučili ugradnju Cabin Slim sustava i ostalima te zašto?

Definitivno! Daljinsko upravljanje grijanjem, jednostavna kontrola potrošnje energije i rada opreme, kao i različite mogućnosti montaže čine Cabin Slim odličnim izborom. 
 

Cabin Slim u telekomunikacijskoj tvrtki (Bjelovar)

Velika prilagodljivost, višestruka namjena, jednostavno rukovanje te jedan dobavljač izdvajaju Cabin Slim od ostalih rješenja. Kontaktirajte naše stručnjake kako biste već danas dobili ponudu i pomoć pri projektiranju!

Autor