Upoznajte novu generaciju. Pojednostavite svoje poslovanje.

Jednostavnost je moguća tek kad ovladate složenim sustavima.

Kada smo započeli s razvojem regulacije TopTronic® E, upitali smo korisnike koji je njihov najveći problem. Odgovorili su: složenost! Suočili smo se s izazovom - razvojem potpuno novog sustava regulacije. Rezultat je inženjersko remek djelo  složen iznutra, jednostavan izvana. Uvjereni smo da će to zauvijek promijeniti način rada kotlova, dizalica topline, spremnika tople vode i solarnih sustava koji će biti objedinjeni u učinkovit sustav.
Regulacija nove generacije

Svestrano

Integrirani u novu generaciju kotlova, dizalica topline i spremnika potrošne tople vode, regulatori nove generacije donose jednostavnost u primjeni, modularnost, mogućnosti povezivanja i novi doživljaj za korisnike. S lakoćom upravljaju sustavima s jednim ili više izvora energije, s grijanjem ili hlađenjem, s jednim uređajem ili više njih u kaskadi do 8 uređaja. Nema više zbunjenosti s različitim regulatorima na različitim uređajima i složenih sistemskih konfiguracija.

Puštanje u pogon

Jednostavno

Asistent za puštanje u pogon oduševiti će vas prilikom prvog pokretanja. Uz razumljive upute vodit će vas korak po korak prilikom puštanja u pogon cjelokupnog sustava. Također će indicirati na mogući problem. Jednostavnost skrivena ispod svakog vašeg dodira prsta.

Kontrola sustava

Ekonomično

Zapanjujući svijet interneta proširio se sada i na sustav grijanja, hlađenja i ventilacije. S TopTronic® E povezanim na internet, moći ćete pružiti usluge vašim klijentima kao nikada prije - nadgledajući i optimizirajući svaki od „vaših“ sustava. Samo jednim pogledom na zaslon vašeg računala.

Proširenja sustava

Proširenja

Jednostavan modularni „Lego“ princip, omogućuje jednostavno proširenje novih, ali i postojećih sustava pomoću Hoval komponenti – dodatni izvor energije, dodatni uređaj za grijanje, potpora solarnim sustavom ili dodatni spremnik za potrošnu toplu vodu: samo priključite dodatni sustav na upravljački modul i krenite! 

Jednostavno povezivanje

Povezivanje

Vaši objekti imaju sve više sustava za upravljanje i nadzor. Ukoliko ste odabrali Centralni nadzorni i upravljački sustav (CNUS), za vrata, prozore, energiju, osvjetljenje i dr., TopTronic® E će se povezati s njim! Kompatibilan je s ModBus i KNX sustavima. Želite više? TopTronic® E spreman je za povezivanje u pametnu mrežu (napredne elektroenergetske mreže)!
Prvak povezivanja!

Sustavi daljinskog grijanja

Mreža

Gradovi i njihova infrastruktura neprestano rastu. U porastu su sustavi daljinskog grijanja. TopTronic® E je spreman! Zajedno sa svojim „Velikim bratom“: TopTronic® E Supervisor čini nepobjedivi tim za mreže daljinskih grijanja s vizualizacijom u realnom vremenu, nadzorom i optimizacijom. Ekskluzivno iz Hovala.





TopTronic mobilna aplikacija



Preuzmite besplatno TopTronic aplikaciju za Vaš mobilni operativni sustav:


TopTronic iOS

TopTronic Android