Obiteljske kuće

Cool Green Plus sustav Cool Green sustav Blue sustav
Molimo odaberite svoje rješenje:
Obiteljske kuće
homevent_rs-250_web.jpg
HomeVent

Patentirani sustav regulirane kućne ventilacije s povratom topline i vlage koji osigurava optimum svježeg zraka i zdravu unutarnju klimu prostora.
Protok zraka: 200 do 600 m3 / h
Povrat topline: do 85%
Povrat vlage: do 91%

 » Saznajte više

multival_weiss_5293_var_neu.jpg
MultiVal

Spremnik za bivalentno zagrijavanje

Sadržaj: 300 do 2000 l
Toplinska izolacija: do 120 mm:
Pločasti kolektori do 36 m2 » Saznajte više

Solarni termalni kolektor UltraSol2_2020_presjek
UltraSol 2

Pločasti solarni kolektor dizajniran za zagrijavanje potrošne tople vode, podršku centralnom grijanju i grijanju bazena.

Solar Keymark: Da
Učinkovitost η0: 81,7%
Ukupna površina: 2,53 m2» Saznajte više

thermalia_4288_hg.jpg
Thermalia

no content

belaria_sh_web.jpg
Belaria

Dizalica topline učina od 4.8 to 11.4 kW, modulirajući rad te izvedba u split-sustavu za nove zgrade i renovirane prostore.
Učina od 4.8 do 11.4 kW, 
Energetski razred: A++ ili A+++» Saznajte više

Odabirom ovog kompaktnog sustava dobivate grijanje, hlađenje, potrošnu toplu vodu i ventilaciju koja osigurava svjež i zdrav zrak. Ovaj ugodan, ekonomičan i ekološki pristup idealan je za Vaš novi dom.

Uz Cool Green sustav dobivate:

Hoval Cool Green sustavno rješenje
  • Visoko učinkovitu Belaria® Compact SRM dizalicu topline zrak/voda s funkcijom hlađenja.
  • Ugrađeni spremnik za potrošnu toplu vodu.
  • HomeVent® ventilacijsku jedinicu koja osigurava ventiliran dom 24/7 te 20-30% uštede troškova grijanja.
  • Pametan i jednostavan sustav upravljanja koji možete pratiti online i na daljinu.

Zrak koji udišemo

Više od 80% vremena provodimo u zatvorenim prostorima, a udišemo 15.000 - 20.000 puta na dan. Znate li da je onečišćenje zraka u zatvorenom prostoru i do 100 puta gore nego ono na otvorenom? Sitne čestice i bakterije koje se nalaze u kućnom zraku mogu uzrokovati različite alergijske reakcije ili neke druge tegobe, poput glavobolja. Ako Vaša djeca pate od alergija ili astme, dobra ventilacija je ključna za Vaš novi dom. Također, uz nju ćete izbjeći prašinu, insekte, vanjsku buku i probleme s vlagom.

Kontrolirajte Vaše potrebe

Kontrola sustava


Više od 30% kućnog budžeta odlazi upravo na grijanje. Sada je dovoljan samo klik mišem kako biste definirali željeno vrijeme i dobili pristup povijesti Vaše potrošnje. Tako ćete uvijek imati na dohvat ruke pregled svih Vaših troškova energije. Možete kontrolirati grijanje i putem pametnog telefona kako biste ga prilagodili dnevnoj ili tjednoj rutini - štedeći tako energiju tijekom dana, a istovremeno uživajući u toplini navečer.

Rješenja kojima možete vjerovati


Preko 500,000 ljudi ukazalo nam je svoje povjerenje. Neki od njih odlučili su podijeliti svoja pozitivna iskustva, uz praktične savjete o tome što je primjenjivo u njihovim domovima, a što nije. Pogledajte što su nam otkrili!

Renovacijom stare obiteljske kuće Dr. Helmut Holzinger želio je uštedjeti energiju i značajno smanjiti troškove. Kako bi uspješno ostvario svoje ciljeve bila je potrebna energetska obnova zgrade te ugradnja novog sustava grijanja. Otkrijte što mu je bilo najvažnije pri odabiru odgovarajućeg rješenja.

Istaknute reference

Niskoenergetska kuća


Kakva je sada kvaliteta zraka u kućama naših kupaca?
Je li kućna ventilacija eliminirala otvaranje prozora?
Kolike su stvarne operativne uštede troškova prema iskustvu naših klijenata?

Saznajte koja su sustavna rješenja ugrađena u kuće poput Vaše te odaberite ono koje najbolje odgovara Vašim potrebama. Dizalica topline, plinski ili uljni kotao? Pronađite primjere ekoloških i ekonomičnih sustavnih rješenja. Pogledajte odmah!

 
Zatvorite

Više informacija


Kolačići

Kolačić je mali dio teksta poslanom vašem pregledniku preko web stranice koju posjećujete. On pomaže web stranici da zapamti informacije o Vašoj posjeti, kao npr. željeni jezik ili ostala podešavanja. Time Vaš sljedeći posjet stranici čini korisnijim za Vas. Kolačići u tome igraju važnu ulogu. Bez njih upotreba weba može biti vrlo frustrirajuće iskustvo.


Uvjeti uporabe

Izjava o privatnosti

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Korištenjem naših usluga, suglasni ste našem korištenju kolačića.
1/15
 
« natrag

test