Hotel Aurora

Prekrasna Sunčana uvala, plavetnilo mora i stoljetna borova šuma...Svi oni koji žele uživati u pravom wellness odmoru na Malom Lošinju htjet će okusiti čari hotela AuroreHotel je otvoren gotovo cijelu godinu, a udaljenost svega 50 m od mora, 50 m od sportskih sadržaja i 2 km od centra Malog Lošinja čini ga idealnim odredištem brojnih posjetitelja. Hotel Aurora raspolaže s čak 391 sobom, a za ugodan boravak gostiju i smanjenje troškova grijanja bilo je potrebno proći kroz proces modernizacije.

Hovalovi stručnjaci odabrali su dva Max-3 870 kotla loženih lakim lož uljem za grijanje hotela i šest spremnika potrošne tople vode Modul-plus F-42 II kako bi osigurali da i za vrijeme punog kapaciteta, hotel ima dovoljne količine potrošne tople vode. Također, spomenuti spremnik je pogodan za upotrebu s vodom koja ima veliki sadržaj klorida, a zbog svoje konstrukcije otporan je i na opasnu bakteriju Legionelu koja nastaje zagrijavanjem vode na neodgovarajućim temperaturama. Zahvaljujući ovom rješenju dosegnuta je neprestana opskrba velikom količinom tople vode uz jednostavno održavanje te velika sigurnost od stvaranja bakterije Legionele. 


Pogledajte ostale reference

Zatražite savjet Hoval stručnjaka o najboljem rješenju za vašu investiciju

 
 
Zatvorite

Više informacija


Kolačići

Kolačić je mali dio teksta poslanom vašem pregledniku preko web stranice koju posjećujete. On pomaže web stranici da zapamti informacije o Vašoj posjeti, kao npr. željeni jezik ili ostala podešavanja. Time Vaš sljedeći posjet stranici čini korisnijim za Vas. Kolačići u tome igraju važnu ulogu. Bez njih upotreba weba može biti vrlo frustrirajuće iskustvo.


Uvjeti uporabe

Izjava o privatnosti

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Korištenjem naših usluga, suglasni ste našem korištenju kolačića.