HTP Korčula (Hoteli Marko Polo, Liburnia i Park)

Korčula kao grad renesanse i baštine poznat je po predivnim hotelima, a neki od poznatijih su upravo Hoteli Marko Polo, Liburnia i Park. Kako bi udovoljili najviše standarde udobnosti i komfora za svoje goste, bilo je potrebno ugraditi i odgovarajuća sustavna rješenja.

Glavni cilj obnove stare kotlovnice bio je osposobiti postrojenje za pripremu potrošne tople vode za sva tri hotela (Marko Polo, Liburna i Park) i grijanje dvaju hotela (Marko Polo i Liburna). Hovalovi stručnjaci odabrali su ugradnju novog kotla Max-3 1000, temeljitu obnovu postojećeg kotla od 1.000 kW, ugradnju dvaju novih plamenika, povezivanje kotlova u slijedni rad s novim kotlovskim regulacijama, te ugradnju visokoučinkovitog spremnika za pripremu potrošne tople vode Modul-plus 52, umjesto dva stara spremnika PTV-a.

Zahvaljujući ovom rješenju osigurana je u svakom trenutku primjerena količina i temperature potrošne tople vode za sve korisnike, kao i grijanje samog objekta. Uz sve to, konstrukcija spremnika Modul-plus osigurava rad bez opasnosti od pojave bakterije Legionele, a održavanje i servisiranje cjelokupnog sustava je krajnje jednostavno.
 

Pogledajte ostale reference

Zatražite savjet Hoval stručnjaka o najboljem rješenju za vašu investiciju

 

 
Zatvorite

Više informacija


Kolačići

Kolačić je mali dio teksta poslanom vašem pregledniku preko web stranice koju posjećujete. On pomaže web stranici da zapamti informacije o Vašoj posjeti, kao npr. željeni jezik ili ostala podešavanja. Time Vaš sljedeći posjet stranici čini korisnijim za Vas. Kolačići u tome igraju važnu ulogu. Bez njih upotreba weba može biti vrlo frustrirajuće iskustvo.


Uvjeti uporabe

Izjava o privatnosti

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Korištenjem naših usluga, suglasni ste našem korištenju kolačića.