Proizvodni pogon Continental

2013. godine Continental grupa otvorila je novu tvornicu u Ghimbavu, Brasov, investiciju u kojoj smo našim partnerima ponudili učinkovita i pouzdana sustavna rješenja za grijanje. Continental grupa značajan je investitor u Rumunjskoj. Do kraja 2013. godine, uložili su više od 830.000,00 € u pogone diljem zemlje. Continental Rumunjska sastoji se od sedam proizvodnih pogona, tri Istraživačko-razvojna centra u Temišvaru, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov, Iasi, te distribucijskog centra za Istočnu Europu u Sacalazu. Krajem 2013. godine, broj zaposlenika bio je veći od 13.000, a planiraju zaposliti još oko 1.500 novih članova.

Za grijanje proizvodne hale u Brasovu, koja pokriva površinu od 22.000 m2, odabrano je rješenje predloženo od strane Hovalovih stručnjaka: tri niskotemperaturna plinska kotla CompactGas 1000D, učinkovitosti do 96%. Ovim rješenjem postigli su niske troškove grijanja, te pouzdanost i fleksibilnost.

Glavne značajke CompactGas kotla, zbog kojih je odabran od strane Continetala su:

Ekološki odgovoran:

Iako je klasificiran kao niskotemperaturni kotao, zbog inteligentnog dizajna i patentiranog izmjenjivača topline aluFer®, CompactGas kotao može se podičiti emisijama CO2 i Nox sličnim onima kondenzacijskih kotlova.

Ekonomičan:

Niski troškovi investicije u usporedbi s kondenzacijskim kotlovima. Vrlo visoka učinkovitost u odnosu na ostale niskotemperaturne kotlove, zahvaljujući patentiranom izmjenjivaču topline aluFer®.

Poseban:

AluFer® izmjenjivač topline, koji omogućuje 5 puta veći prijenos topline, čini ovaj kotao kompaktnijim u odnosu na ostale niskotemperaturne kotlove.

Pogledajte ostale reference

Zatražite savjet Hoval stručnjaka o najboljem rješenju za vašu investiciju