Sustav grijanja prilagođen vašim potrebama

◄ Natrag na pregled svih članaka
 Zvuči predobro da bi bilo istinito, ali to je itekako moguće! Upoznajte generaciju samostojećih generatora topline Cabin Slim iz Hovala.

Koja je tajna uspjeha Cabin Slim sustava grijanja?

Jedinstvenost tog cjelovitog postrojenja za grijanje, koje sadrži sve potrebne elemente za proizvodnju topline, leži u inovativnom i kompaktnom dizajnu. To omogućuje Cabin Slim sustavu da može biti smješten na idealnoj lokaciji, bez brige hoće li nepovoljni vremenski uvjeti, kao što su kiša ili snijeg, ometati rad uređaja ili izazvati kvar. Osim toga, sustav grijanja može se postaviti na otvorenom, odmah uz zgradu, terasu objekta ili čak na krov - štedi vrijedni prostor interijera! Idealno rješenje za velike građevine, komercijalne objekte i industrijske objekte, kao i za obnovu ili novogradnju.

Kakvo je iskustvo kupaca s Cabin Slim proizvodom?

„Zbog našeg specifičnog sadržaja i opreme, teško je bilo pronaći pravi kotao, koji odgovara našem interijeru. Onda su mi projektanti predložili rješenje Cabin Slim za instalaciju na otvorenom. Jednostavno sam bio oduševljen idejom kabine, koja se doslovno postavlja bilo gdje! Integrirano rješenje je sada na terasi zgrade, na prvom katu, a sustavom se lako upravlja zahvaljujući daljinskom uređaju i pametnoj regulaciji. Fleksibilno rješenje koje štedi dragocjen prostor, energiju i definitivno se isplati ulagati u!“, ovo su riječi Tomislava Jadana, direktora Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zaboku.

Za grijanje i pripremu potrošne tople vode u ovoj zgradi odabran je Cabin Slim generator topline. Sastoji se od sljedećeg:

• Cabin Slim AC kondenzacijski kotao UltraGas® 200 AC

• Regulacija kotla TopTronic®T za kontrolu sustava grijanja i PTV (potrošna topla voda)

• Substanice za DHW FLS-245, 10/45 °C 50/25 °C; 3600l/h, nalaze se u strojarnici.

Cabin Slim tablica1
Cabin Slim u Hrvatskom savjetu za javno zdravstvo (Zabok)

Cabin Slim instaliran na terasi zgrade

Neki od naših klijenata imali su velike probleme, zbog starih plinskih kotlova s kojima nisu mogli kontrolirati svoju potrošnju energije. To je rezultiralo znatno većim troškovima energije. Kako je taj problem riješio Mirko Grbin u hrvatskoj telekomunikacijskoj tvrtki Hrvatski Telekom u Bjelovaru?

Za grijanje komercijalnih zgrada odabran je Cabin Slim generator topline za instalaciju na otvorenom. Sastoji se od:

・ Cabin Slim AC kondenzacijski kotao UltraGas® 250;

・ Regulacija kotlova TopTronic® s mogućnošću daljinskog upravljanja putem mobilne aplikacije.

Cabin Slim tablica 2
Cabin Slim
Cabin Slim instaliran izvan zgrade

Hoval: Zašto ste odabrali upravo Cabin Slim rješenje? Koja Vas je prednost najviše osvojila?

Mirko Grbin: Cabin Slim rješenje izabrano je, prvenstveno, zbog dobrih preporuka kolega u struci. Jednostavnom kontrolom potrošnje energije i mogućnošću premještanja cijelog sustava na drugu lokaciju, nisam oklijevao ni sekundu koji bi sustav trebao biti instaliran.

Hoval: Koje su uštede energije u odnosu na prije? Je li lako upravljati sustavom kontrole?

Mirko Grbin:
Zahvaljujući TopTronic® E upravljačkoj jedinici iznimno je jednostavno upravljati sustavom, kao i pratiti i optimizirati potrošnju energije. Dakle, tu su dodatne uštede do 30%.

Hoval: Biste li preporučili instalaciju Cabin Slim sustava i drugima, i zašto?

Mirko Grbin: Naravno! Prvenstveno zbog izuzetno jednostavnog regulacijskog sustava, mogućnosti kontrole potrošnje energije i rada instalirane opreme, kao i raznih opcija ugradnje koje Cabin Slim sustav nudi krajnjem korisniku.

Velika fleksibilnost, višenamjenska, jednostavna instalacija, rukovanje i samo jedan dobavljač ukupnih rješenja - to su samo neke od prednosti koje razlikuju Cabin Slim od svih ostalih proizvoda dostupnih na tržištu.

Uvjerite se sami zašto je Cabin Slim idealan izbor za brojne klijente i projektante! Kontaktirajte danas naše stručnjake kako biste dobili pomoć u projektiranju i ugradnji savršenog sistemskog rješenja.

Autor