Bauhaus Hrvatska

Tvrtka osnovana u Manheimu, u Njemačkoj, prije više od 40 godina, uvijek se ponosila svojim glavnim vrijednostima; spremnosti na rizik i pionirskim duhom. Oni su bili ti koji su prije više od 40 godina u Njemačku donijeli novi koncept - prodavaonicu koja je sadržavala alat i građevinski materijal. Njihov se pionirski duh proširio cijelom Europom i pronašao mnoge sljedbenike, te trenutno posluju na oko 190 mjesta diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj.

Od 2003. godine u Hrvatskoj je otvoreno 5 prodajnih centara: 2003. godine Zagreb Jankomir, 2009. godine Zagreb Žitnjak i Kukuljanovo (Rijeka), 2011. godine Split, te 2013. godine Zadar. Naša suradnja započinje 2003. godine, kada je izgrađen prvi objekt na Jankomiru. Investitor je odabrao Hoval sustav, jer smo ponudili najprikladnije rješenje za ventilaciju, grijanje i hlađenje, bez sustava kanala, s održavanjem s krovne strane, te visokim povratom energije. U nastavku možete pogledati koja su sustavna rješenja ugrađena u kojem centru:

Bauhaus Jankomir – ugrađeno je osam RoofVent® LKW-6/C uređaja za dobavu svježeg zraka s povratom energije od 60%, kontroliranih s DigiNet4 sustavom; osam recirkulacijskih TopVent DKV-6/C uređaja, kontroliranih s TempTronic sustavom, te niskotemperaturni plinski kotao za grijanje Max-3 870.

Bauhaus Žitnjak - ugrađeno je osam RoofVent® LKW-6/C uređaja za dobavu svježeg zraka s povratom energije od 60%, osam recirkulacijskih TopVent DKV-6/C uređaja, kontroliranih s DigiNet5 sustavom, te kondenzacijski plinski kotao za grijanje UltraGas 720.

Bauhaus Rijeka - ugrađeno je po dva RoofVent® LKW-9/D i RoofVent® LKW-9/C, jedan RoofVent® LKW-10/D uređaj za dobavu svježeg zraka s povratom energije od 65%; trinaest recirkulacijskih TopVent® DKV-9/D uređaja, kontroliranih s DigiNet5 sustavom, te dvadeset jedna jedinica za zračne zavjese TopVent® CUR-5, kontroliranih s TempTronic sustavom.

Bauhaus Split - ugrađeno je osam RoofVent® LKW-9/D uređaja za dobavu svježeg zraka s povratom energije od 65%, kontroliranih s DigiNet5 sustavom; deset recirkulacijskih TopVent® DKV-9/D uređaja, kontroliranih s TempTronic sustavom.

Bauhaus Zadar - ugrađeno je osam RoofVent® TWC-9/D uređaja za dobavu svježeg zraka s povratom energije od 84%, te osam recirkulacijskih TopVent® DKV-9/D uređaja, kontroliranih s DigiNet5 sustavom.

Uspješnu suradnju ostvarili smo zahvaljujući jednostavnosti i pouzdanosti Hovalovog sustava, s minimalnim troškovima održavanja, te niskoj potrošnji energije.

Pogledajte ostale reference

Zatražite savjet Hoval stručnjaka o najboljem rješenju za vašu investiciju