Sav sadržaj: Proizvodne hale Obnovite filter

Dobitnici nagradnog natječaja „Pokažite snagu uz Hoval“

11. veljače 2019.
Nagradni natječaj je završio, a naši dojmovi se još uvijek nisu slegli. Oduševljeni smo što smo među prijavama mogli vidjeti toliku različitost te zahvaljujemo svim sudionicima što su s nama podijelili viziju Hoval snage te podignuli natječaj na jednu veću razinu.
Pročitajte više

Potpuno decentralizirana ventilacija, hlađenje i grijanje visokih prostorija, industrijskih hala i skladišta

30. siječnja 2019.
Hoval oslobađa prostor i kombinira svoj decentralizirani sustav klimatizacije prostorija s decentraliziranim dizalicama topline. Projektanti sada imaju više slobode pri projektiranju rješenja grijanja, ventilacije i klimatizacije za industrijske hale i skladišta koja se zimi moraju grijati, a ljeti hladiti. Prostorije za opremu sada su nepotrebne, količina cijevi svedena je na minimum i smanjeni su investicijski i operativni troškovi.
Pročitajte više

Jedinstveni sustav kontrole za velike projekte i različitu primjenu

11. siječnja 2018.
Upravitelji lokalnih i mreža daljinskog grijanja koriste TopTronic® supervisor kako bi vizualizirali i optimizirali rad svojih mreža. Jedinstven Hovalov sustav upravljanja postaje atraktivna opcija i za sve one koji upravljaju s puno izvora topline.
Pročitajte više

Decentralizirane ventilacijske jedinice u srcu drvne industrije

3. kolovoza 2017.
Odabir odgovarajućeg ventilacijskog sustava, već u fazi projektiranja, od izrazitog je značaja za renovacije i novogradnju. Dovoljna količina svježeg i čistog zraka povećat će produktivnost zaposlenika, bez neugodnog osjećaja propuha u prostoru. Štoviše, zahvaljujući sustavu bez kanala, ugrađeno rješenje savršeno će se uklopiti u infrastrukturu i ostaviti dovoljno slobodnog prostora. Konačno, kada ugrađeni sustav postiže visoku energetsku učinkovitost i smanjenje troškova, a istodobno ima pozitivan utjecaj na okoliš, možete biti 100% sigurni da se Vaša investicija isplati!
Pročitajte više

Koncept i vrsta ventilacije za velike prostore. Sveobuhvatan vodič za projektante i investitore.

6. listopada 2016.
Tvornice, skladišta, hipermarketi i ostali veliki prostori pružaju posebne izazove za sustave grijanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC). Koji koncept i vrstu ventilacije odabrati?   Postoje dva različita razloga zbog kojih veliki prostori i dvorane ponekad predstavljaju probleme...
Pročitajte više

Bezkanalna dobava zraka kao bolja opcija za proizvodne hale

4. svibnja 2016.
Ovo je mjesto letećih strugotina. Ovdje, prostor može biti prilično vruć i - ponekad - zadimljen. Stoga i zrak može biti zagađen uljnom maglom. Djelatnici Edi Hofstetter AG u švicarskoj općini Benken proizvode različite alate i strojeve te obrađuju dijelove težine i do 20 tona.
Pročitajte više