Jedinstveni sustav kontrole za velike projekte i različitu primjenu

◄ Natrag na pregled svih članaka

Upravitelji lokalnih i mreža daljinskog grijanja koriste TopTronic® supervisor kako bi vizualizirali i optimizirali rad svojih mreža. Jedinstven Hovalov sustav upravljanja postaje atraktivna opcija i za sve one koji upravljaju s puno izvora topline.

Konačno su upravitelji zgrada, izvođači radova, upravitelji imovine te svi oni koji upravljaju brojnim tehnički različitim sustavima došli na svoje. Uz novi Hovalov TopTronic® supervisor sada mogu vizualizirati i pratiti sve ugrađene izvore topline - brzo, jednostavno i učinkovito.

Dovoljna je samo jedna prijava

Pomažemo upraviteljima učiniti veliki zaokret te značajno pojednostaviti njihove poslovne procese“, rekao je Peter Schatte, voditelj Hovalovog odjela sustava kontrole. „Dovoljna je samo jedna prijava kako biste pristupili svim ugrađenim sustavima“, nadodaje Schatte.

Sustavi koji su već opremljeni s TopTronic® E sustavom kontrole ne trebaju dodatno programiranje. Individualno programiranje pojedinačnih sustava bio je izrazito naporan i skupocjen proces, koji je oduzimao dragocjeno vrijeme. TopTronic® supervisor spaja se gotovo automatski te vizualizira sustav na Vašem računalu. Zahvaljujući svojim postavkama pomaže u smanjenju potrošnje energije te povećanju učinkovitosti svakog pojedinog sustava, smanjujući istovremeno rok otplate ulaganja.

Dodatno, moguće je uključiti starije sustave i/ili sustave drugih proizvođača bez ugrađenog TopTronic® E sustava - dostupne su brojne opcije koje jamče isplativost rješenja. Slika 1 prikazuje zaslon TopTronic® supervisora koji će omogućiti jednostavan i brz nadzor grijanja, ventilacije i hlađenja te upravljanje velikih projekata s više ugrađenih sustava. 

Slika 1: TopTronic® E supervisor 

TTE-supervisor-zaslon

Statistika dostupna na klik mišem

TopTronic® supervisor konstantno prati rad svih spojenih sustava pružajući tako kompletnu i prilagodljivu sliku rada te statistiku ugrađenog sustava koja je dostupna na klik. Također, supervisor pomaže u optimizaciji individualnih sustava te šalje sve potrebne podatke izravno u Vaš financijski program, što će biti izrazito korisno prilikom izrade godišnjih financijskih izvještaja.

Zajamčena visoka razina sigurnosti

Peter Schatte naglašava i visoku razinu sigurnosti koju pruža TopTronic® supervisor u svakom pogledu: „Ovo je doista jedinstven supervisor koji je jednostavan za upravljanje i pruža pristup putem bilo kojeg preglednika. Istovremeno jamči potpuno sigurnu vezu te su svi klijentovi sustavi i podaci maksimalno zaštićeni uz reguliranu kontrolu pristupa pojedinačnom sustavu.“

Trening za CEE servisne inženjere

TopTronic® E sustav kontrole

Kako bismo naše servisne inženjere upoznali s brojnim mogućnostima novog TopTronic® supervisora održali smo za njih dvodnevni seminar te im predstavili u kojem smjeru ide budućnost Hovalovog servisa i upravljanja te kako će pojedini noviteti pomoći postojećim, ali i budućim strankama u poslovanju.

U usporedbi s TopTronic® online aplikacijom koja je specifična za stambeni segment i komercijalnu upotrebu, odnosno, projekte koji imaju ugrađen jedan ili svega nekoliko sustava, TopTronic® supervisor pogodan je za više kotlovnica, veće projekte s više ugrađenih sustava, kao što su recimo mreže daljinskog grijanja, postrojenja za obradu otpadnih voda i nestambeni objekti (npr. proizvodne hale, skladišta) kao centralno upravljanje Hovalovih sustavnih rješenja grijanja i ventilacije. 

Slika 2: Mreža daljinskog grijanja i TopTronic® supervisor

Daljinsko grijanje i TopTronic® supervisor

Nakon treninga uslijedilo je ugodno druženje i istraživanje čari Adventa u Zagrebu te posjet interaktivnoj izložbi koja je posvećena jednom od najvećih znanstvenika i vizionara, koji je svojim izumima i patentima promijenio povijest. Naravno, riječ je o Nikoli Tesli! 

Slika 3: Posjet multimedijalnoj izložbi "Nikola Tesla"

Izložba Nikola Tesla_virtualna stvarnost
Uz timski duh, inovativne ideje i dozu inspiracije, mi smo spremni za nove izazove. I u novoj godini dat ćemo sve od sebe da izuzetno kompleksne proizvode i rješenja učinimo što jednostavnijima za ugradnju i upravljanje te pružimo efikasne i kompletne sustave koji imaju pozitivan utjecaj na okoliš! Pratite naš blog i saznajte najnovije vijesti iz Hovalovog svijeta :)

____________________________________________________________
Želite saznati više o TopTronic® supervisoru ili Vas zanima kako ga možete uključiti u projekt? Kontaktirajte nas već danas za besplatne konzultacije!

Autor