HK Select: Softver za projektante strojarskih instalacija

Nedostaju li Vam određeni tehnički podaci vezani uz naše ventilacijske jedinice, a potrebni su Vam za projekt? Teško pronalazite učine grijanja, temperaturu dobavnog zraka, hidrauličke i električne sheme, dimenzije, razinu buke i ostale karakteristike u našim priručnicima za projektiranje? Imamo rješenje za Vaš projekt - koristite HK Select program za proračun i dobivanje svih potrebnih podataka na jednom mjestu. Najbolje je to što je potpuno besplatan i možete ga jednostavno preuzeti.


Jedinstveno rješenje za jednostavno projektiranje ventilacije, grijanja i hlađenja

Program za projektiranje HK Select pojednostavljuje projektiranje ventilacije, grijanja i hlađenja hala različitih namjena. Program obuhvaća sve Hovalove ventilacijske jedinice. Pruža Vam točne podatke o učinu vezano uz Vaš projekt, te prema unesenim podacima i graničnim vrijednostima izračunava sve potrebne vrijednosti odabrane HVAC opreme, uključujući i povrat topline. Kao korisnik programa jednostavno odaberite određenu jedinicu i na dohvat ruke imate sve potrebne podatke te raspon snaga.

HVAC softver za brže projektiranje sustava

Program omogućuje značajno efikasniji rad, uz jednostavno preuzimanje nacrta različitih jedinica u mjerilu, za korištenje u CAD sustavima. Tu su i unaprijed pripremljeni tehnički opisi koji olakšavaju izradu dokumentacije uz standardni softver (SW) za uređivanje. Program za projektiranje:

  • Pruža direktnu potporu u izradi 2D (dxf) projekata i dimenzionalnih crteža;
  • Omogućava 3D-podatke u .stp formatu za uključivanje u projekte i .pdf formate za 3D vizualizaciju uz standardni preglednik SW;
  • Omogućava TopVent i RoofVent jedinice u 2-cijevnom i 4-cijevnom sustavu;
  • Izračun s različitim volumnim protokom zraka za RoofVent jedinice;
  • Dostupan na nekoliko jezika: DE, EN, FR, IT, PL, CZ, RS, BG, HU, RO, HR, UA, RU.

Kako biste preuzeli HK Select unesite osnovne podatke.
Nakon toga ćete primiti link za preuzimanje.

Polja sa * su obavezna.