Nestambeni objekti

Proizvodne hale, skladišta, uredi, supermarketi, škole, dvorane, zdravstvene ustanove – specijalizirana rješenja za svaki tip građevine.
Proizvodne hale

Proizvodne hale

Povećajte produktivnost vaših zaposlenika. Osigurajte im iznimno ugodne uvjete za rad koristeći najjednostavnije i najučinkovitije rješenje za ventilaciju, grijanje i hlađenje s povratom energije.

hoval-warehouse-decentralized-and-centralized-06-2023.jpg

Skladišta

Dobava zraka, cirkulacija, grijanje, hlađenje i povrat energije upotrebom ultra učinkovitih kondenzacijskih kotlova UltraGas® u kombinaciji s jedinicama za rukovanje zraka RoofVent® i TopVent® te Belaria® fit dizalicama topline zrak/voda za grijanje i hlađenje za vanjsku ugradnju.

Poslovne zgrade

Poslovne zgrade

Povećajte učinkovitost Vaših zaposlenika, osiguravajući im udobnost i u hladnim danima učinkovitim i ekološkim rješenjem za grijanje i proizvodnju potrošne tople vode iz Hovala. Osigurajte veću uštedu, upotrebom obnovljivih izvora energije, UltraSol solarnih kolektora.

Obrazovne ustanove i sportske dvorane

Obrazovne ustanove i sportske dvorane

Dajte djeci obrazovanje kakvo zaslužuju. Bez obzira da li uče ili se igraju, osjećati će se ugodnije sa svježim zrakom, toplinom i toplom vodom, osiguranima učinkovitim i ekološki osviještenim rješenjima iz Hovala.

Zdravstvene ustanove

Zdravstvene ustanove

Osigurajte zdravstvu najbolje uvjete pouzdanim grijanjem, pričuvnom snagom*, stalnom dobavom tople vode i neprestanom uštedom energije, te zaštitom okoliša.

Trgovački centri

Trgovački centri

Velikim i malim trgovačkim centrima potrebno je grijanje, potrošna topla voda, dovod zraka i povrat energije. Jamčimo Vam ih najučinkovitijim kondenzacijskim kotlom UltraGas®, najtanjim pločastim solarnim kolektorima UltraSol i jedinicama za obradu zraka RoofVent® i TopVent®.

Hoteli

Hoteli

Pružite svojim gostima toplinu i komfor koji su im potrebni, kako bi im boravak učinili ugodnim iskustvom. Uz Hoval rješenje, vaš hotel će imati stalan dotok grijanja, potrošne tople vode i svježeg zraka, kada i gdje je potrebno, s najvišim higijenskim standardima (anti-legionella). Sve uz niski rad, niske troškove održavanja , te smanjenje emisije ugljičnog dioksida.

Podatkovni centri

Podatkovni centri

Ohladite ‘’umjetni’’ mozak u svojim objektima, kako bi ostvarili rad bez prekida i imali uvijek zadovoljne kupce.
Uz Hoval rješenje za hlađenje, dostići ćete visoku sigurnost rada, niske troškove rada i smanjenje utjecaja na okoliš.