Proizvodi u segmentu Klimatizacija prostorija

Trenutno ste u rubrici Klimatizacija prostorija. Ako želite vidjeti sve proizvode, molimo kliknite ovdje

Sustavi za klimatizaciju hala

Decentralizirana rješenja

Decentralizirana rješenja

Decentralizirani sustavi klimatizacije iz Hovala stvaraju ugodnu klimu unutar velikih prostora uz minimalnu potrošnju energije.

RoofVent®

RoofVent®

RoofVent® su krovni ventilacijski uređaji za grijanje, hlađenje i ventilaciju s rekuperacijom. Koriste se u visokim halama gdje osiguravaju visoku razinu komfora uz energetski najučinkovitije rješenje. U skladu su s Direktivom o ekološkom dizajnu.

TopVent®

TopVent®

Krovni uređaji za grijanje, hlađenje i ventilaciju velikih hala, u režimu recirkulacije, svježeg ili miješanog zraka. Mogu se povezati s vodenim sustavom na centralni izvor energije ili decentralizirani poput dizalice topline u neposrednoj blizini uređaja.

ProcessVent

ProcessVent

Decentralizirane kompaktne jedinice koje osiguravaju svježi zrak, odvod otpadnog zraka i povrat topline iz tehnološkog zraka.

ServeLine

ServeLine

Sustavno rješenje za podatkovne centre. Hoval ServeLine omogućuje vrlo sigurno hlađenje podatkovnih centara, uz iznimnu efikasnost. Sustav koristi indirektno slobodno hlađenje (koristeći okolišni zrak) u kombinaciji s adijabatskim i mehaničkim hlađenjem.