Stambeni objekti

Sustavna rješenja za stambene zgrade te jednoobiteljske i višeobiteljske kuće temelje se na plinskim kondenzacijskim kotlovima, dizalicama topline, solarnim kolektorima i reguliranoj kućnoj ventilaciji.

Apartmani

Stambene zgrade

Pretvorite svoj dom u mjesto za opuštanje i bijeg od gradske vreve i neugodne prljavštine. Naša cjelovita sustavna rješenja za grijanje, hlađenje, opskrbu toplom vodom, uz reguliranu ventilaciju, jamče uštedu energije i smanjenje emisije ugljičnog dioksida u okoliš.

Obiteljske kuće

Obiteljske kuće

Sada možete pretvoriti svoj dom u ugodno mjesto za rekreaciju te pružiti djeci zdravo okruženje za odrastanje. Sustavna rješenja iz Hovala donose čisti zrak u Vaš dom, uz značajne uštede na računima. Ona jamče ugodno i prilagođeno grijanje i hlađenje, dovoljnu količinu tople vode i reguliranu kućnu ventilaciju, bez prašine, buke, alergija i sve to uz uštedu energije i zaštitu okoliša.

Obiteljske kuće

Obiteljske kuće - odabir sustavnog rješenja

Čist zrak i niski računi za struju u domu. Pretvorite svoj dom sada u ugodno mjesto za rekreaciju i zdravo okruženje za svoju djecu sa Hovalovim sustavnim rješenjima. Jamčimo Vam ugodno grijanje i hlađenje, stalnu količinu tople vode i ugodno prozračen dom, bez prašine, buke i alergija, a sve to uz uštedu energije i zaštitu okoliša.