Stambeni objekti

Sustavna rješenja za stambene zgrade te jednoobiteljske i višeobiteljske kuće temelje se na plinskim kondenzacijskim kotlovima, dizalicama topline, solarnim kolektorima i reguliranoj kućnoj ventilaciji.

Apartmani

Stambene zgrade

Pretvorite svoj dom u mjesto za opuštanje i bijeg od gradske vreve i neugodne prljavštine. Naša cjelovita sustavna rješenja za grijanje, hlađenje, opskrbu toplom vodom, uz reguliranu ventilaciju, jamče uštedu energije i smanjenje emisije ugljičnog dioksida u okoliš.

Obiteljske kuće

Obiteljske kuće

Sada možete pretvoriti svoj dom u ugodno mjesto za rekreaciju te pružiti djeci zdravo okruženje za odrastanje. Sustavna rješenja iz Hovala donose čisti zrak u Vaš dom, uz značajne uštede na računima. Ona jamče ugodno i prilagođeno grijanje i hlađenje, dovoljnu količinu tople vode i reguliranu kućnu ventilaciju, bez prašine, buke, alergija i sve to uz uštedu energije i zaštitu okoliša.

 
Zatvorite

Više informacija


Kolačići

Kolačić je mali dio teksta poslanom vašem pregledniku preko web stranice koju posjećujete. On pomaže web stranici da zapamti informacije o Vašoj posjeti, kao npr. željeni jezik ili ostala podešavanja. Time Vaš sljedeći posjet stranici čini korisnijim za Vas. Kolačići u tome igraju važnu ulogu. Bez njih upotreba weba može biti vrlo frustrirajuće iskustvo.


Uvjeti uporabe

Izjava o privatnosti

Kolačići nam pomažu pružati usluge. Korištenjem naših usluga, suglasni ste našem korištenju kolačića.