Škoda Auto a.s.

Škoda Auto a.s. je najveći proizvođač osobnih vozila u Češkoj Republici, smješten u gradu Mladá Boleslav. Njihov prihod je dosegao 252 milijarde čeških kruna u 2011, a 2014 operativna dobit povećana je 74.9%, na 11,4 milijarde čeških kruna. Ovaj češki proizvođač je među najvećim češkim izvoznicima i peti najveći poslodavac na češkom tržištu rada. Škoda automobili dostupni su kupcima širom Europe, Azije, Afrike i Južne Amerike, te sve do Australije.

Momentalno Škoda auto proizvodi 7 modela vozila, što uključuje malo gradsko vozilo Citigo, obiteljski automobil Škoda Fabia, automobil niže srednje klase Škoda Rapid ili Škoda Octavia, dok su odabir zahtjevnijih vozača tipični predstavnici srednje klase, kao Škoda Superb, višenamjensko vozilo „Roomster“ ili kompaktni SUV Škoda Yeti.

Proizvodni pogoni Škode
Postoje 3 proizvodna pogona Škode u Češkoj Republici. Mladá Boleslav, Kvasiny i Vrchlabí u kojima je Hovalovoj tehnici iskazano priznanje, s obzirom na to da je prisutna u sva tri pogona kroz nekoliko desetljeća.

Montažna hala M13
Ova hala namijenjena je primarno za montažu Octavie. Od samog početka promjene 2000g. naših 33 jedinica za ventilaciju RoofVent LHV-5 hlade i dobavljaju svježi čisti zrak u ovim zahtjevnim prostorima (uvjetima).

Hala U50 Mladá Boleslav
Grijanje i hlađenje starih pogona tvornice ostvareno je sa 16 ventilacijskih jedinica Hoval RoofVent LH-6 te 4 jedinice RoofVent LH-9 i 24 recirkulacijskih jedinica TopVent DHV-6.

Proizvodni pogon Kvasiny
Pogon u Kvasiny-u je najmlađi proizvodni pogon Škode, koji je prvenstveno namijenjen sklapanju modela Superb i Yeti. U njemu preko deset godina uspješno rade niskotemperaturni kotlovi Hoval CompactGas, koji ostvaruju visoku učinkovitost uz ispunjavanje strogih zahtjeva u pogledu zaštite okoliša.

Pogledajte ostale reference

Zatražite savjet Hoval stručnjaka o najboljem rješenju za vašu investiciju