Suglasnost za prijenost prava korištenja

Vaše zadovoljstvo je ključ našeg uspjeha. Naš primarni cilj je osigurati zadovoljstvo naših kupaca. Pružamo ekološki prihvatljive proizvode, razvijamo odgovarajuća rješenja za naše kupce i nudimo prvoklasnu uslugu. Na to uvijek možete računati! Svaki dobiveni projekt usmjeren je prema postizanju ovih ciljeva – uključujući i Vaš vlastiti!

Hvala Vam što ste odlučili odobriti korištenje Vašeg objekta u sklopu naših referentnih projekata! Drago nam je što Vas možemo uvrstiti u listu naših zadovoljnih korisnika. Također, zahvalni smo što isto možemo podijeliti s ostalim strankama.

Za korištenje Vašeg projekta u sklopu referenci – bilo da se radi o našim publikacijama ili web stranicama – potrebna nam je odgovarajuća izjava o suglasnosti kako bismo bili u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i zakonima o autorskim pravima.

Hoval (Hoval Aktiengesellschaft i sve njegove podružnice) je zakonski dužan dobiti ovu suglasnost kako bi mogao dalje besplatno obrađivati i koristiti Vaše slike, audio i/ili video snimke.

Kako mogu dati Hovalu svoju suglasnost?

  1. Molimo pročitajte Hovalove uvjete zaštite podataka i izjavu o suglasnosti za prijenos prava korištenja.
  2. Molimo ispunite u potpunosti donji kontakt obrazac.
  3. Slanjem obrasca prihvaćate gore navedene uvjete i odredbe.
  4. Nakon toga ćete od Hovala zaprimiti e-mail s potvrdnim linkom za ponovnu potvrdu Vaše suglasnosti.

Ovu suglasnost možete povući pismenim putem u bilo kojem trenutku.

Hvala Vam na povjerenju!