TransTherm® aqua sustav punjenja spremnika

TransTherm aqua sustav punjenja spremnika

Potpuno sastavljen sustav punjenja spremnika s izmjenjivačem topline za higijensku pripremu potrošne tople vode na principu punjenja spremnika. Individualnim projektiranjem kapaciteta izmjenjivača topline i volumena skladištenja, TransTherm aqua L (1-10-1-50) optimalno se prilagođava potrebama zgrade.

Područje primjene: kod velike potrebe za količinom potrošne tople vode, u kombinaciji sa spremnicima CombiVal E ili CombiVal C – za projekte obnove i novogradnju.

Raspon učina: 50-275 kW

Zadovoljava najviše higijenske zahtjeve.
Visoka učinkovitost zahvaljujući velikom kapacitetu dobave i niskom potrebnom kapacitetu punjenja spremnika.
Visoka učinkovitost kroz pripremu potrošne tople vode koja odgovara potrebama.
Najsuvremenije modularno upravljanje.

Zašto odabrati TransTherm aqua L rješenje?

Higijenska priprema potrošne tople vode bazirana je na principu punjenja spremnika. Veličina spremnika smanjena je na minimum kako bi se izbjegli higijenski problemi. Također, tu je i jednostavan, intuitivan koncept rada s ekranom osjetljivim na dodir, jasnim grafičkim prikazom statusa sustava, koji se može proširiti u bilo kojem trenutku zahvaljujući modularnoj strukturi.

Ostala TransTherm aqua rješenja za pripremu PTV-a

TransTherm aqua LS (4-10 - 4-50)

Osigurava visoku učinkovitost uz dva pločasta izmjenjivača topline za pripremu potrošne tople vode. Izmjenjivači topline izrađeni su od nehrđajućeg čelika, lemljeni bakrom. Posebno dizajniran sustav za kondenzacijsku tehnologiju, spajanje na mreže grijanja ili solarne sustave.

Raspon učina: 50-275 kW

TransTherm aqua F (6-10 - 6-50)

Higijenska priprema potrošne tople vode prema protočnom principu. S pločastim izmjenjivačem topline od nehrđajućeg čelika, lemljenim bakrenim lemom. TransTherm aqua F prikladan je za ugradnju na zid. Dolazi s TopTronic E ugrađenom jedinicom za upravljanje te s toplinskom dezinfekcijom spremnika tople vode (zaštitni krug protiv legionele).

TransTherm aqua F osigurava centralnu ili decentraliziranu pripremu potrošne tople vode s visokim higijenskim standardom i zaštitom od legionele. Brz pristup toploj vodi na željenoj temperaturi čini ovo rješenje idealnim za stanove, obiteljske kuće - za projekte novogradnje i obnove.

Raspon učina: 50-275 kW

TransTherm aqua F (6-60 - 6-90)

Higijenska priprema potrošne tople vode također je bazirana na protočnom principu, ali sustav se montira na okvir postolja. Idealan izbor za trgovine ili industrijske zgrade - za novogradnju i obnovu.

Raspon učina: 350-700 kW

TransTherm aqua FS (7-10 - 7-90)

Ovo rješenje dolazi s dva pločasta izmjenjivača topline od nehrđajućeg čelika, lemljena bakrom. Također se montira na okvir postolja. Izvrstan izbor za centralnu ili decentraliziranu pripremu potrošne tople vode s visokim higijenskim standardom, u kombinaciji s dva energetska spremnika.

Raspon učina: 50-717 kW

TransTherm aqua FT/FTC

Modul svježe vode za higijensko zagrijavanje vode. Pogodan za zidnu montažu, s ugrađenom termičkom kontrolom. Jamči centralnu ili decentraliziranu pripremu potrošne tople vode s visokim higijenskim standardom, u kombinaciji s energetskim spremnikom. Idealno rješenje za stanove, obiteljske kuće -za obnovu i novogradnju.

Učin 65 kW (27 l/min) / Učin 57 kW (23 l/min)