Decentralizirana rješenja
Maksimalna fleksibilnost

Korištenje različitih tipova uređaja čini sustav iznimno pouzdanim i prilagodljivim za vrlo široke primjene.

Nema kanala

Svježi zrak direktno se ubacuje u unutrašnjost prostorije bez zračnih kanala za opskrbu i odsisavanje zraka. To je komparativna prednost u smislu uštede prostora, higijene i učinkovitosti.

Patentirana distribucija zraka

Air-Injector osigurava optimalnu distribuciju zraka u promjenjivim radnim uvjetima i sprječava osjećaj propuha u prostoru boravka ljudi. Pogodan je za instalacije na visinama od 4 m do 25 m.

Precizna kontrola

Klimatizacijskim uređajima se pojedinačno upravlja unutar svake zone. Sistem se fleksibilno prilagođava lokalnim zahtjevima.

Decentralizirana rješenja

Maksimalna fleksibilnost

Decentralizirani sustavi klimatizacije iz Hovala stvaraju ugodnu klimu unutar velikih prostora uz minimalnu potrošnju energije. U odnosu na centralizirane sustave imaju modularnu strukturu te mogu tvoriti modularne sustave s različitim unutrašnjim jedinicama. To osigurava maksimalnu prilagodljivost i fleksibilnost u svim fazama: planiranje, ugradnja, rad i održavanje.

Rad koji štedi resurse
Visokoučinkovita distribucija zraka smanjuje pogonske troškove
Rješenje po mjeri za sve velike prostore
Uređaj se isporučuje spreman za priključivanje s integriranim komponentama regulacije

Precizna kontrola

Kontrolni i regulacijski sustavi specifično su razvijeni za decentralizirani tip sustava te pouzdano osiguravaju optimalno iskorištenje resursa i time održavaju niske operativne troškove. Klimatizacijskim uređajima se pojedinačno upravlja unutar svake zone. Sistem se fleksibilno prilagođava lokalnim zahtjevima.

Higijena - nema kanala

Klimatizacijski sustavi ugrađeni su ispod krova ili na krovu i razmješteni su po prostoriji. Svježi zrak se direktno ubacuje u unutrašnjost prostorije bez zračnih kanala za opskrbu i odsisavanje zraka. To je komparativna prednost u smislu uštede prostora, higijene i učinkovitosti.

Patentirana distribucija zraka

Klimatizacijska sustavna rješenja iz Hovala vodeća su u uštedi energije. Ona smanjuju temperaturno raslojavanje zraka u prostoriji i samim time svode gubitak topline kroz krov na minimum. Zahvaljujući visokom stupnju učinkovitosti ventilacije, potrebno je tretirati manje zraka, uz uštedu potrošnje električne energije i smanjenje toplinskog zahtjeva za potrebe ventilacije.