ServeLine
Kompletan modularni sustav

Cjelokupan učin je u potpunosti prilagodljiv kroz paralelnu nadogradnju nekoliko ServeLine modula. Može se fleksibilno prilagoditi proširenju kapaciteta podatkovnog centra.

Velika ušteda energije

Hovalov ServeLine radi s 3 procesa hlađenja: indirektno slobodno hlađenje, adijabatsko hlađenje i mehaničko hlađenje. Ovakva kombinacija pruža najveću efikasnost; omjer energetske efikasnosti (EER) raste iznad 18.

Pouzdan rad

ServeLine indirektno hladi IT infrastrukturu. Zrak u prostoriji za server ostaje kompletno odvojen od okolišnog zraka; to odbacuje mogućnost kontaminacije prostora s IT-opremom s prašinom te varijacije relativne vlažnosti u istom.

ServeLine

Najkompaktniji sustav koji je dostupan na tržištu.

Hovalov ServeLine sustav hlađenja razvijen je pogotovo za velike podatkovne centre i ne zahtijeva puno prostora. Kompaktne samostojeće jedinice sadrže sve potrebne komponente kako bi se osiguralo visoko učinkovito hlađenje IT infrastrukture. Štoviše, mogu se povezati tako da totalni učin bude prilagodljiv.

Ventilacija s minimalnim zahtjevima prostora
Napredno korištenje slobodnog hlađenja
Maksimalna pouzdanost dizajniranja zahvaljujući certificiranim podacima
Nevjerojatno jednostavno održavanje

Nevjerojatno jednostavan za održavanje

Hovalov ServeLine nevjerojatno je jednostavan za održavanje. Lagano se može pristupiti komponentama koje je potrebno održavati, dijelovi podložni trošenju dostupni su na tržištu i ne zahtijevaju se specijalni alati. Zahvaljujući tome nema velikih troškova vezanih uz servisiranje ili održavanje.

Velika prednost krije se u pločastim izmjenjivačima topline

Hovalov ServeLine postavlja nove standarde koristeći svježi zrak za slobodno hlađenje. Visoka učinkovitost pločastog izmjenjivača topline i inovativna prevencija kondenzacije postiže to da se hlađenje odvija samo pomoću svježeg zraka i to u 90% radnog vremena.


Zatvorite